Drive Magazine

Drive Magazine

Olaszország 3 napban: így utazz be 11 ezer forintért egy-egy régiót vonattal

De ötnapos verzió is létezik.

2024. április 12. - Drivemagazine

fredrik-ohlander-lswlpuwxfbu-unsplash.jpgA vonatos utazások Európa-szerte egyre népszerűbbek, ráadásul tökéletes lehetőséget biztosítanak arra, hogy gondtalanul felfedezzünk egy adott országot. A nyaralás tervezésekor jó tudni: Olaszország szebbnél szebb településeit a TrenItalia állami vasúttársaság ajánlatával akár három nap alatt is bejárhatunk.

A magyarok körében is közkedvelt úti célnak számító Olaszországból talán nem lehet eleget látni, ám próbálkozni érdemes, hogy akár egy hosszú hétvége alatt is minél többet lássunk belőle. A TrenItalia olasz vasútvállalat régiós ajánlatainak köszönhetően kiválthatunk három-, illetve ötnapos vonatjegyeket, amelyekkel felkereshetjük Észak-, Közép-, illetve Dél-Olaszország valamennyi úti célját.

A bejegyzés trackback címe:

https://drivemagazine.blog.hu/api/trackback/id/tr2818378543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása